AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu çağırmak

Kahve falında oğlunu çağırmak

Kahve falında oğlunu çağırmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu çağırmak gördüyseniz:

  • Şimdi kullanmanız ise sadece insiyatif kaybınıza sebep olabilir.

Kahve falında oğlunu çağırmak uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasının çağırdığını görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında yanına çağırmak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına inanılır.

Kahve falında ambulans çağırdığını görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş anneyi çağırmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında bağırarak birini çağırmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine tabir olunur.

Kahve falında askere çağırmak düşmanını alt edeceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında isimle çağırmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir