AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise rüşvet vermek

Kahve falında polise rüşvet vermek

Kahve falında polise rüşvet vermek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, onu darda bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında polise rüşvet vermek gördüyseniz:

  • İçten olunmaması durumunda çözüme ulaşılması zor görünüyor.

Kahve falında polise rüşvet vermek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında rüşveti geri çevirmek huzur ve şifa bulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında rüşvet yemek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rüşvet almak aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında polisin öldüğünü görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına işaret eder.

Kahve falında polis çağırdığını görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında polis telsizi görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına yorulur.

Kahve falında polis öğrencisi olmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, onların bir adım önüne geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir