AnaSayfa / Genel / Kahve falında rüşvet yemek

Kahve falında rüşvet yemek

Kahve falında rüşvet yemek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sorunlarını unutacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalettir.

Kahve falında rüşvet yemek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk düşünüyorsanız bunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında rüşvet yemek kendisine gelemeyeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rüşveti geri çevirmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında polise rüşvet vermek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında rüşvet almak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan et yemek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında parmak üzüm yemek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında cennet yemeği yemek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında sivrisinek yemek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir