AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis öğrencisi olmak

Kahve falında polis öğrencisi olmak

Kahve falında polis öğrencisi olmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis öğrencisi olmak gördüyseniz:

  • Oldukça iyimser bir bakış açısına sahipsiniz.

Kahve falında polis okulu öğrencisi görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında polis öğrenci görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis öğrencisi olmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında öğrenci kalabalığı görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birçok öğrenci görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri öğrenci olduğunu görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tıp öğrencisi olduğunu görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kendini öğrenci olarak görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir