AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis motoru görmek

Kahve falında polis motoru görmek

Kahve falında polis motoru görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis motoru gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılayabilirsiniz.

Kahve falında polis motoru görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine inanılır.

Kahve falında motorlu polis görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz motor görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında vitesli motor kullanmak mal ve mülk sahibi olmaya, herkesin önünde olacağına işaret eder.

Kahve falında denizde motora binmek başarılarının tadına varacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah motorsiklete binmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba motor görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni motor almak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir