AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis ve asker görmek

Kahve falında polis ve asker görmek

Kahve falında polis ve asker görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına, mutluluk bulacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis ve asker gördüyseniz:

  • Araştırmaları sıklaştırmak gerekiyor.

Kahve falında polis asker görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis ve asker görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret eder.

Kahve falında asker yada polis görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında asker ve polis görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında asker polis görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında polisle evlenmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında sivil polis olmak yeni bir ilişkiye başlayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis şapkası görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir