Kahve falında yakınının tutuklandığını görmek

Kahve falında yakınının tutuklandığını görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında yakınının tutuklandığını gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Kahve falında yakınının tutuklandığını görmek sorunlarını bitireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakının tutuklandığını görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının tutuklandığını görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında tutuklanmış birini görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kızının tutuklandığını görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında birini tutuklatmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına inanılır.

Kahve falında polis tutuklaması görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının tutuklandığını görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir