AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan tarafından korunmak

Kahve falında aslan tarafından korunmak

Kahve falında aslan tarafından korunmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına delalet eder.

Kahve falında aslan tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında aslan tarafından korunmak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, makbul olmayan işler yapacağına yorulur.

Kahve falında köpek tarafından korunmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında bir erkek tarafından korunmak hakkını savunamayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpekler tarafından korunmak rahat edileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında polis tarafından korunmak ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisi tarafından korunmak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından korunduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında yılan tarafından korunmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir