AnaSayfa / Genel / Kahve falında girdiğin sınavı kazandığını görmek

Kahve falında girdiğin sınavı kazandığını görmek

Kahve falında girdiğin sınavı kazandığını görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, fakirlerin güleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına inanılır.

Kahve falında girdiğin sınavı kazandığını gördüyseniz:

  • İstemediğiniz bitişler olabilir.

Kahve falında girdiği sınavı kazanmak maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında girdiğin sınavı kazandığını görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında girdiği sınavı kazandığını görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına yorulur.

Kahve falında üniversite sınavını kazanmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınava girip kazanmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınavı kazandığını görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının sınav kazandığını görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir