AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis ekibi görmek

Kahve falında polis ekibi görmek

Kahve falında polis ekibi görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalettir.

Kahve falında polis ekibi gördüyseniz:

  • Maddi olarak istediğiniz bir şeye çok yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında polis ekibi görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekip olmak dertlerinin artacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kurtarma ekibi görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında polise haber vermek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulur.

Kahve falında polis tarafından dövülmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis öğrenci görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulur.

Kahve falında polis olmadığını görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polise ihbar etmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir