AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtarma ekibi görmek

Kahve falında kurtarma ekibi görmek

Kahve falında kurtarma ekibi görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yanlış işler yapacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında kurtarma ekibi gördüyseniz:

  • Ama, siz yaratıcı gruplara katılımda bulunmak isteyebilir, seminer, kurs, mesleki ziyaret, konferans türü aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kurtarma ekibi görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında polis ekibi görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına tabir olunur.

Kahve falında ekip olmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara tabir olunur.

Kahve falında yeşil kurtlar görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, işlerinin gelişme göstereceğine inanılır.

Kahve falında ayağında kurtcuk görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, canının sağ olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtçuk tükürmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu kıyma görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde kurtçuk görmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir