AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis copu görmek

Kahve falında polis copu görmek

Kahve falında polis copu görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına inanılır.

Kahve falında polis copu gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında polis copu görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında kurt cobain görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında polislerin çatıştığını görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına inanılır.

Kahve falında eşini polis görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına yorulur.

Kahve falında amerikan polisi görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında polis tarafından aranmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında polisi çağırmak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulur.

Kahve falında polis aramak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir