AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak kaybetmek

Kahve falında ayak kaybetmek

Kahve falında ayak kaybetmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak kaybetmek gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmanızda fayda var.

Kahve falında ayak kaybetmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, bunun farkına varacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağını kaybetmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağındaki terliği kaybetmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işarettir.

Kahve falında ayakkab kaybetmek bunalacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabilari kaybetmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına alamet eder.

Kahve falında dolar kaybetmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına inanılır.

Kahve falında cüzdan ve telefon kaybetmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakınını kaybetmek yeni şeyler deneneceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir