AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabilari kaybetmek

Kahve falında ayakkabilari kaybetmek

Kahve falında ayakkabilari kaybetmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bunu şeref sayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, isabetli adımlar atacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine işarettir.

Kahve falında ayakkabilari kaybetmek gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapılabilir.

Kahve falında ayağını kaybetmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağındaki terliği kaybetmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabilari kaybetmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, bahtının da çok parlak olacağına alamet eder.

Kahve falında ayak kaybetmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkab kaybetmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kimlik kaybetmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yol kaybetmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalettir.

Kahve falında şapka kaybetmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir