AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolar kaybetmek

Kahve falında dolar kaybetmek

Kahve falında dolar kaybetmek şansın yüzüne güleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sahip olduklarının eksileceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolar kaybetmek gördüyseniz:

  • Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Kahve falında dolar kaybetmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına delalet eder.

Kahve falında dolar bozdurmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında milyon dolar görmek varlık içinde yaşayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında dolar çalmak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, attığı her adımı düşüneceğine delalettir.

Kahve falında tomarla dolar görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolda dolar bulmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolar vermek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, variyet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında desteyle dolar görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir