AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını kaybetmek

Kahve falında ayağını kaybetmek

Kahve falında ayağını kaybetmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, hırpalanacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını kaybetmek gördüyseniz:

  • Şüphecilik sorunlara neden olabilir.

Kahve falında ayakkab kaybetmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabilari kaybetmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağındaki terliği kaybetmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında ayak kaybetmek kindar olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ayağını kaybetmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşır kaybetmek bol nimete kavuşulacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kaybedip bulmak stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzük kaybetmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kafasının boşalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir