AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını kaybetmek

Kahve falında bir yakınını kaybetmek

Kahve falında bir yakınını kaybetmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalettir.

Kahve falında bir yakınını kaybetmek gördüyseniz:

  • Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Kahve falında depremde yakınını kaybetmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını kaybetmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında yakınlarını kaybetmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakının hastalandığını görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine inanılır.

Kahve falında yakınının cenazesini görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınının evinin yandığını görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında yakınının yaşlandığını görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın zamanda ölen birini görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir