Kahve falında ayak gıdıklanması görmek

Kahve falında ayak gıdıklanması görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, eline haram para geçeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak gıdıklanması gördüyseniz:

  • Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

Kahve falında ayak gıdıklanması görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gıdıklandığını görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında gıdık öpmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında birisi tarafından gıdıklanmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından gıdıklanmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında gıdık görmek verimin kaçacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gıdıklandığını görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altı ayaklı at görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top