AnaSayfa / Genel / Kahve falında gıdıklandığını görmek

Kahve falında gıdıklandığını görmek

Kahve falında gıdıklandığını görmek bunun için her gün şükredeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, kazancının artacağına, alamet eder.

Kahve falında gıdıklandığını gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında ayak gıdıklanması görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, makamının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisi tarafından gıdıklanmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gıdıklandığını görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından gıdıklanmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, ömrün uzun olmasına tabir olunur.

Kahve falında gıdık görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında birinin gıdıklandığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında gıdık öpmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir