AnaSayfa / Genel / Kahve falında gıdık öpmek

Kahve falında gıdık öpmek

Kahve falında gıdık öpmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gıdık öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler yaşamanız mümkündür.

Kahve falında gıdık öpmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında ayak gıdıklanması görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından gıdıklanmak çok kötü günler geçireceğine, huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin gıdıklandığını görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından gıdıklanmak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Kahve falında gıdıklandığını görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gıdık görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş olan anneyi öpmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir