AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından gıdıklanmak

Kahve falında birisi tarafından gıdıklanmak

Kahve falında birisi tarafından gıdıklanmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birisi tarafından gıdıklanmak gördüyseniz:

  • Çok hızlı gelişen olaylar sizi korkutmasın çünkü önemsediğiniz hiçbir şeyi kaybetmeyeceksiniz.

Kahve falında biri tarafından gıdıklanmak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalet eder.

Kahve falında birisi tarafından gıdıklanmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, malında zulüm meydana gelmesine rivayet eder.

Kahve falında gıdık görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gıdıklandığını görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine delalet eder.

Kahve falında birinin gıdıklandığını görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, tüm sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak gıdıklanması görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, onu hayallerine kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gıdık öpmek başarıları ile tanınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına alamet eder.

Kahve falında köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek sevineceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir