AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş yumurta vermek

Kahve falında pişmiş yumurta vermek

Kahve falında pişmiş yumurta vermek yapılan ahlaksız davranışlara, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, çalıştığına değeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş yumurta vermek gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız insanlara karşı dikkatli davranırsanız sonunda üzülmezsiniz.Sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında pişmemiş yumurta sarısı görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında rafadan pişmiş yumurta görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında pişmemiş yumurta yemek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işarettir.

Kahve falında suda pişmiş yumurta görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş yumurta sarısı yemek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında az pişmiş yumurta yemek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, farklı kişilerle tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş yumurta sarısı görmek kalbinin küt küt edeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş yumurta soymak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir