AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş yufka görmek

Kahve falında pişmiş yufka görmek

Kahve falında pişmiş yufka görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı haberler getireceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş yufka gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme sağlamak istiyorsunuz.

Kahve falında pişmiş yufka ekmek görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yufka görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine inanılır.

Kahve falında yufkadan börek yaptığını görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yufka yapmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur yufka görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka börek yemek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine yufka ekmek vermek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağlı yufka ekmek yemek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir