AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yufka ekmek vermek

Kahve falında birine yufka ekmek vermek

Kahve falında birine yufka ekmek vermek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, giderlerin artış göstereceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında birine yufka ekmek vermek gördüyseniz:

  • Hayatınızda hemen hemen her konuda bazı değişiklikler yapma ihtiyacı içindesiniz.

Kahve falında yufka ekmek almak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden yufka ekmek almak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı yufka ekmek yemek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, sorunlarını teker teker aşacağına alamet eder.

Kahve falında yufka ekmek pişirmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, talihinizin artacağına işarettir.

Kahve falında yufka ekmek yaptığını görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş yufka ekmek görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek yapıldığını görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında yufka ekmek satın almak bazı girişimlerde bulunacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir