AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur yufka görmek

Kahve falında hamur yufka görmek

Kahve falında hamur yufka görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur yufka gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirel olmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında hamurdan yufka açmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine inanılır.

Kahve falında hamur yufka görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına tabir olunur.

Kahve falında yufka hamuru görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur ve yufka görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına işaret etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek açıldığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yufka sarmak uzun soluklu bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında yufka yemek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, üzgün olacağına işarettir.

Kahve falında yufka ekmeği yaptığını görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir