AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş tavuk ve pilav görmek

Kahve falında pişmiş tavuk ve pilav görmek

Kahve falında pişmiş tavuk ve pilav görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk ve pilav gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları anlamamakta ısrar edebilirler.

Kahve falında pişmiş tavuk ve pilav görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş etli pilav görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında pişmemiş pilav görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş pirinç pilavı görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş et ve pilav görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş pilav görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş bulgur pilavı görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine delalet eder.

Kahve falında bulgur pilavı ve tavuk yemek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir