AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş pilav görmek

Kahve falında pişmiş pilav görmek

Kahve falında pişmiş pilav görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş pilav gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen finansal başlıklı teklif, öneri veya davaetlarin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında pişmiş et ve pilav görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş bulgur pilavı görmek bir yere taşınmaya, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş pirinç pilavı görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk ve pilav görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş etli pilav görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş pilav görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında pişmemiş pilav görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kötü sözler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pilavın içinde kurt görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir