AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş pilav görmek

Kahve falında pişmemiş pilav görmek

Kahve falında pişmemiş pilav görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında pişmemiş pilav gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara ya da gece eğlencelerine katılmanız olasıdır.

Kahve falında pişmiş bulgur pilavı görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş pilav görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş etli pilav görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş et ve pilav görmek engellerin ortadan kalkacağına, giden birinin geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk ve pilav görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine alamet eder.

Kahve falında pişmemiş pilav görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş pirinç pilavı görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet eder.

Kahve falında pilav kavurmak fakirlerin zenginleşeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir