AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş etli pilav görmek

Kahve falında pişmiş etli pilav görmek

Kahve falında pişmiş etli pilav görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş etli pilav gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş et ve pilav görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş etli pilav görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş pirinç pilavı görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk ve pilav görmek çok iyi giden işlerin duracağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş bulgur pilavı görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, imkânlarının azalacağına işaret eder.

Kahve falında pişmemiş pilav görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş pilav görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında etli pilav yemek görmek verilen  sözlerin tutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir