AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş nohut görmek

Kahve falında pişmemiş nohut görmek

Kahve falında pişmemiş nohut görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, bol muhabbette kalacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet eder.

Kahve falında pişmemiş nohut gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş nohut görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, rahatın ve konforun geleceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş etli nohut görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmemiş nohut görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohut toplamak ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, husumetlerin başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında etli nohut yemeği görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında tarlada nohut toplamak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına inanılır.

Kahve falında çiğ nohut yemek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında nohut pirinç görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir