AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş tavuk kanadı görmek

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı görmek

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı görmek o kapıyı kapatacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olayların farklı ya da yanlış taraflarına odaklı olabilirler.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı yemek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş kanat görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tavuk kanadı yediğini görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanadı kırık tavuk görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine işarettir.

Kahve falında tavuk kanadı görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, kazanç ve kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ tavuk kanadı görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, başarısızlıklara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk kanat görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir