AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş hamur görmek

Kahve falında pişmiş hamur görmek

Kahve falında pişmiş hamur görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, onların başarıları ile övüneceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kazançlı adımlar atılacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş hamur gördüyseniz:

  • Kafanızdan kuruntuları atıp, olumlu şeyler düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında pişmiş hamur işi yemek dertlerin ve sorunların artacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş hamur işi görmek yapacağı planların altüst olacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş hamur yemek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş hamur görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmemiş hamur yemek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş hamur dağıtmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş hamur görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında hamurun çoğaldığını görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir