AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş hamur görmek

Kahve falında pişmemiş hamur görmek

Kahve falında pişmemiş hamur görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Kahve falında pişmemiş hamur gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya maddi konularda başkalarının verdiği sözlere göre hareket etmemenizde fayda var.

Kahve falında pişmiş hamur yemek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş hamur işi görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş hamur dağıtmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, büyük miktarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş hamur yemek moral ve sermaye kaybedeceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş hamur işi yemek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına delalet eder.

Kahve falında pişmemiş hamur görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş hamur görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, belli bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir