AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ kelle paça görmek

Kahve falında çiğ kelle paça görmek

Kahve falında çiğ kelle paça görmek üzüntülerin sona ereceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında çiğ kelle paça gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da düzenlemeleri değişebilir.

Kahve falında çiğ kelle paça görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında kelle paça yemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, umduklarını bulamayacağına delalettir.

Kahve falında pişmemiş kelle paça görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, haneden birinin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek sevinçten gözyaşı dökeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında kelle paça temizlemek işinden ve ekmeğinden olacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kelle paça pişirmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelle paça çorbası görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına yorulur.

Kahve falında kelle paça ütmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, huzurun kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir