AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç bakımı yaptırmak

Kahve falında saç bakımı yaptırmak

Kahve falında saç bakımı yaptırmak rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç bakımı yaptırmak gördüyseniz:

  • Oldukça cazip ya da faydalı görünen bazı teklif, öneri ya da davetler bir an da eskisi kadar olumlu görüntü vermeyebilir.

Kahve falında bakımsız saç görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, müşterilerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında saç bakımı yaptırmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında saç bakımı yapmak ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saça bakım yapmak adeta havalara uçacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakımlı saç görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, makam edineceğine inanılır.

Kahve falında kendini bakımsız görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakımlı ev görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yogun bakım görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir