AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini pisliğin içinde görmek

Kahve falında kendini pisliğin içinde görmek

Kahve falında kendini pisliğin içinde görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına inanılır.

Kahve falında kendini pisliğin içinde gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında kendini pisliğin içinde görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğin içinde fare pisliği görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde hayvan pisliği görmek tatsızlık olacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde insan pisliği görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde köpek pisliği görmek hayırlı haberler getireceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi pisliği görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun pisliği yemek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek ve pisliğini görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir