AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişi yapıldığını görmek

Kahve falında pişi yapıldığını görmek

Kahve falında pişi yapıldığını görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına inanılır.

Kahve falında pişi yapıldığını gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara eğilimlisiniz.

Kahve falında ekmek yapıp pişirmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pişi yapıldığını görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında badana yapılan ev görmek rahat bir nefes alınacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni yapılan eve görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet eder.

Kahve falında bacağına iğne yapıldığını görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş yapı görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yapılı mezar görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir