AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta taktığını görmek

Kahve falında pırlanta taktığını görmek

Kahve falında pırlanta taktığını görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok üzüleceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına inanılır.

Kahve falında pırlanta taktığını gördüyseniz:

  • Daha önceki bazı etkiler devam ediyor.

Kahve falında pırlanta yüzük taktığını görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulur.

Kahve falında dişe pırlanta taktırmak herkesi kendi gibi zannedeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında pırlanta taktığını görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, herkesten ileriye gideceğine yorulur.

Kahve falında pırlanta küpe kaybetmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı pırlanta görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta toplamak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında pırlanta kolye bulmak muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir