AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ve pırlanta görmek

Kahve falında altın ve pırlanta görmek

Kahve falında altın ve pırlanta görmek huzursuzlukların son bulacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında altın ve pırlanta gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında altın ve pırlanta bulmak büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın pırlanta görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve pırlanta görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlanta altın görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına işaret eder.

Kahve falında pırlantalı altın yüzük görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında altın pırlanta küpe görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında altın pırlanta yüzük görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine işaret eder.

Kahve falında pırlantalı kolye görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir