AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta yüzük satın almak

Kahve falında pırlanta yüzük satın almak

Kahve falında pırlanta yüzük satın almak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında pırlanta yüzük satın almak gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında pırlanta yüzük satın almak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski pırlanta yüzük görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, ona şifa olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında pırlanta yüzük almak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağında pırlanta yüzük görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza inanılır.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlanta yüzük görmek kazanılan paranın artacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında pırlanta tek taş yüzük görmek hem dua alacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir