AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta yüzük çalmak

Kahve falında pırlanta yüzük çalmak

Kahve falında pırlanta yüzük çalmak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hedeflerine ulaşacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pırlanta yüzük çalmak gördüyseniz:

  • İnsanlar önemsenmedikleri veya önemsenmediklerini sandıkları zaman daha uzun süreli bir hafızaya sahip olabiliyor, hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında pırlanta yüzük çalmak yenileneceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pırlanta yüzük aramak önünün kapanacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pırlanta yüzük hediye almak işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalettir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında parmağa pırlanta yüzük takmak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırlanta yüzük almak falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında parmağında pırlanta yüzük görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine delalettir.

Kahve falında pırlantalı yüzük görmek işinde zarar edeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir