AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta toplamak

Kahve falında pırlanta toplamak

Kahve falında pırlanta toplamak hakkını savunamayacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, hasta ve üzgün olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında pırlanta toplamak gördüyseniz:

  • İş hayatınız, sağlığınız veya duygusal hayatınızla ilgili bazı konular zaman alabilir veya sabrınızı zorlayabilir.

Kahve falında yerden pırlanta toplamak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlanta toplamak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında denizden pırlanta toplamak sorunlu zamanlar geçireceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında pırlanta kaybetmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta bilezik takmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi pırlanta görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pırlantanın taşının düştüğünü görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pırlanta yüzük satın almak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir