AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta küpe görmek

Kahve falında pırlanta küpe görmek

Kahve falında pırlanta küpe görmek hayat boyu desteği olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına delalettir.

Kahve falında pırlanta küpe gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında pırlanta küpe kaybetmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta küpe görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına yorulur.

Kahve falında altın pırlanta küpe görmek para ve zaman ayıracağına, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pırlanta küpe almak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine inanılır.

Kahve falında pırlanta küpe takmak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına inanılır.

Kahve falında pırlanta kaybetmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi pırlanta görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırlanta ve zümrüt görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir