AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta ve zümrüt görmek

Kahve falında pırlanta ve zümrüt görmek

Kahve falında pırlanta ve zümrüt görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında pırlanta ve zümrüt gördüyseniz:

  • Baskı hissettiren konuları sizi korkutan kişilerle tartışmanız, istikrarlı olmasını istediğiniz kişileri daha da dengesiz hale getirebilir.

Kahve falında pırlanta ve zümrüt görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zümrüt taşı bulmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zümrüt yüzük almak başarılarının ve kazancının artacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zümrüt anka kuşu görmek hayatın fal sahibine güleceğine, maddi açıdan zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zümrüt takılar görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, ömür boyu devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında zümrüt taşlı küpe görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, onun istediği yoldan gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi zümrüt görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında zümrüt takı görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir