AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın pırlanta küpe görmek

Kahve falında altın pırlanta küpe görmek

Kahve falında altın pırlanta küpe görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, yarar getireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında altın pırlanta küpe gördüyseniz:

  • Hatalara açıksınız.

Kahve falında altın pırlanta küpe görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında pırlanta küpe kaybetmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, zor zamanların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pırlanta küpe görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırlanta küpe takmak artık rahat bir nefes alacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında pırlanta küpe almak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine inanılır.

Kahve falında altın ve pırlanta bulmak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına delalet eder.

Kahve falında altın pırlanta görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında pırlantalı altın yüzük görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir