AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta taş görmek

Kahve falında pırlanta taş görmek

Kahve falında pırlanta taş görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, karalar bağlayacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pırlanta taş gördüyseniz:

  • Yarım kalan işlerinizi veya projelerinizi tamamlayabilir, yenileri için yer açabilirsiniz.

Kahve falında pırlanta taşlı yüzük takmak borçlarının kapanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına rivayet eder.

Kahve falında pırlanta tek taş yüzük görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek taş pırlanta görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta taşlar görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında pırlanta taşı kaybetmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında pırlantanın taşının düştüğünü görmek sosyal konumunun değişeceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak kötü halden iyi hale geçeceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir