AnaSayfa / Genel / Kahve falında böceklenmiş pirinç görmek

Kahve falında böceklenmiş pirinç görmek

Kahve falında böceklenmiş pirinç görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, hep dua edeceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında böceklenmiş pirinç gördüyseniz:

  • Yeni gireceğiniz ilişkiler fazla uzun ömürlü olmayacak, istikrar sağlayamayacaksınız.

Kahve falında pirinç içinde böcek görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böceklenmiş pirinç görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında böcekli pirinç görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç pilavında böcek görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında pirincin içinde böcek görmek yürek yakan biri haline geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi pirinç görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilav yapmak eğer işsizse iş bulacağına, hayatının başarılarla dolacağına inanılır.

Kahve falında pirinç pişirdiğini görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir