AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç yedirmek

Kahve falında pirinç yedirmek

Kahve falında pirinç yedirmek böylece hayatının kolaylaşacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında başkasının pirinç pilavı yediğini görmek rütbesinin artacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında pirinç pilavı yediğini görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç pilavı yedirmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, güçlükle elde edilecek başarı işaret eder.

Kahve falında pirinç yedirmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş pirinç pilavı görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında pirinçte kurt görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinçte güve görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir