Kahve falında pirinç toplamak

Kahve falında pirinç toplamak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalettir.

Kahve falında pirinç toplamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu değişiklikler var, yapılacak özel planlar geleceğe yönelik gelişmeler zincirinin ilk adımı olabilir.

Kahve falında yerden pirinç toplamak şansın ve kısmetin açık olacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dökülen pirinçleri toplamak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç topladığını görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç toplamak kişinin rahat edeceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç kaybetmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç tanesi görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında mercimek pirinç görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç ekmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top