Kahve falında yerden pirinç toplamak

Kahve falında yerden pirinç toplamak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden pirinç toplamak gördüyseniz:

  • Olaylarla ilgili kararsızlıklarınızı veya kafa karışıklıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Kahve falında yerden pirinç toplamak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yerde pirinç görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında dökülen pirinçleri toplamak yoksul için zenginliğe, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında pirinç topladığını görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında pirinç toplamak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini yerden toplamak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden ot toplamak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden gümüş toplamak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top